یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

آغاز رزمایش ۳ جانبه چین، روسیه و آفریقای جنوبی در اقیانوس هند

آغاز رزمایش ۳ جانبه چین، روسیه و آفریقای جنوبی در اقیانوس هند وزارت دفاع آفریقای جنوبی از آغاز رزمایش دریایی سه جانبه با چین و روسیه در اقیانوس هند و پرتاب یک موشک مافوق صوت روسی در جریان این رزمایش برای اولین بار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع آفریقای جنوبی از آغاز رزمایش دریایی مشترک چین و روسیه و آفریقای جنوبی با نام «موسی-2» در اقیانوس هند از روز جمعه خبر داد.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، «تاندی مودیس» وزیر دفاع آفریقای جنوبی گفت، این رزمایش سه جانبه در راستای هماهنگی سیستمهای عملیات دریایی و تقویت فرماندهی و کنترل مشترک برگزار می‌شود و کشورهای شرکت کننده از منافع آن بهره مند خواهند شد. وزارت دفاع آفریقای جنوبی همچنین تاکید کرد که رزمایش موسی-2 همچنین پلتفرمی برای تبادل دانش نظامی دریایی، مهارتها و تجربیات عملیاتی میان این سه کشور است.

 

براساس این گزارش، این رزمایش ده روزه از امروز تا 27 فوریه در سواحل آفریقای جنوبی واقع در استان کوازولو-ناتال که مهمترین پایگاه دریایی آفریقای جنوبی در اقیانوس هند در آنجاست است برگزار خواهد شد و مساحتی حدود 160 کیلومتر مربع را در برخواهد گرفت.

 

روسیه با ناو «ادمیرال گروشکوف» و یک نفتکش دریایی، چین با یک ناوشکن و یک کشتی لجستیکی و آفریقای جنوبی با یک ناوشکن و دو کشتی لجستیکی در آن شرکت دارند.

 

طبق گزارش روزنامه محلی «ماوریک»، ناو ادمیرال گروشکوف مجهز به موشک هایپرسونیک «زیرکان» است. یک منبع در صنایع نظامی روسیه به خبرگزاری تاس گفته است برای اولین بار در چنین رزمایشهایی، موشک مافوق صورت زیرکان به صورت آموزشی-رزمی از یک کشتی روسی شلیک خواهد شد. این موشک مافوق صوت قرار است یک هدف سطحی در فاصله 500 کیلومتر دورتر را هدف قرار دهد.

 

این دومین رزمایش دریایی مشترک چین، روسیه و آفریقای جنوبی است. رزمایش قبلی در کیپ تاون در جنوب غرب آفریقای جنوبی در نوامبر سال 2019 برگزار شده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار